Toshiba Monitoimilaite 2020AC | E. Kylmälä Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Toshiba Monitoimilaite 2020AC

0,00 € Veroton

0,00 € Veroton

Ota yhteyttä laitemyynti: 05- 7403139 tai myynti@kylmala.fi  Kartoitamme tulostusympäristönne ja tarjoamme sopivan tulostusratkaisun.

e-STUDIO2020AC on erinomainen A3/A4-värimonitoimilaite, jonka nopeus on 20/20 väri/mustavalkosivua minuutissa. Se on tyylikäs laite, jonka innovatiivinen teknologia takaa erinomaiset tulokset.

  •  A3/A4 -värimonitoimilaite
  •  Nopeus 20/20 väri/mustavalkosivua minuutissa
  •  Pilviskannaus ja mobiilitulostus

Helppokäyttöisyys
Mainio esimerkki tästä on 10.1 tuuman värillinen käyttöliittymä, joka toimii tableteista tutulla tavalla. Monitoimilaitteen käyttö on yhtä helppoa ja sujuvaa kuin mobiililaitteen käyttö ja kaikki toiminnot ovat helposti saavutettavissa. Käyttöliittymän voi myös tarvittaessa räätälöidä omien mieltymysten mukaan. Taustakuvan tai kuvakkeet voi vaihtaa ja pikanäppäimiä voidaan määritellä monimutkaisten työnkulkujen käynnistämiseen.

Pilvipalvelut ja mobiilitulostus
Sinä päätät, miten haluat tulostaa, jakaa ja tallentaa tietoa. Toshiban monitoimilaitteet tukevat myös nykyaikaisia pilvipalveluita ja mobiilitulostusta. e-BRIDGE Plus -konnektorien avulla saat suoran yhteyden esimerkiksi OneDrive-, Google Drive- ja Dropbox-pilvipalveluihin. Voit lähettää asiakirjoja suoraan valitsemaasi pilvipalveluun ja voit myös tulostaa niitä monitoimilaitteella.

e-STUDIO2020AC mukautuu täydellisesti myös mobiilitulostukseen. Laite voidaan helposti yhdistää mobiililaitteisiin esimerkiksi AirPrint-, Google Cloud Print- tai Mopria Print-palvelujen välityksellä.

Tietoturva
Toshiba Security SSD tukee reaaliaikaista 256-bittistä AES-salausta. Lisäksi kiintolevy tunnistaa laitteen, johon se on asennettu. Jos kiintolevy poistetaan ja liitetään esimerkiksi toiseen tietokoneeseen, se ylikirjoittaa itsensä automaattisesti tietoturvasi varmistamiseksi.

Ympäristö
Toshiban jatkuva sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen näkyy tässäkin huippumallissa. Alhaisempi energiankulutus ja edistyneet energiansäästötoiminnot auttavat säästämään arvokkaita luonnonvaroja.

2020ac