3M teippikatkoja H 150 | E. Kylmälä Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

3M teippikatkoja H 150

Teippikatkoja pakkausteipille

21,99 € Veroton

21,99 € Veroton

Scotch®-teipin katkaisulaite H150 sisältää ainutlaatuisen lisäpalkin, joka vähentää teipin käytöstä syntyvää ääntä. Tämä jousipohjainen palkki painaa teippirullaa katkaisulaitteen ydintelaa vasten ja samalla ohjaa teippiä sellaisessa kulmassa, joka vähentää tavallisimpien pakkausteippien aiheuttamaa epämukavaa ääntä.
Tukeva kahva mahdollistaa helpon käytön yhdellä kädellä
Sopii rullille, joiden leveys on korkeintaan 48/50 mm (2”)
Korkealaatuiset muovi- ja metalliosat tekevät katkaisulaitteesta kevyen, mikä helpottaa sen käsittelyä ja hallintaa
Pahvin ja pakkausten sinetöimiseen sekä yhdistämis-, vahvistamis- ja niputustehtäviin
Scotch®-teipin katkaisulaite H150 on hiljainen, mukava ja kevyt käsikäyttöinen katkaisulaite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ääniherkillä alueilla.

Scotch®-teipin katkaisulaite H150 on hiljainen, mukava ja kevyt käsikäyttöinen katkaisulaite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ääniherkillä alueilla. Katkaisulaitteen ainutlaatuinen lisäpalkki painaa teippirullan ydintelaa vasten ja pitää teipin sellaisessa kulmassa, joka vähentää pakkausteippien aukirullaamisesta aiheutuvaa epämukavaa ääntä. Katkaisulaitteen kahvasta saa tukevan otteen, jolloin teipin asennus ja katkaisu onnistuu helposti yhdellä kädellä. Katkaisulaitteeseen sopivat pakkausteipit, joiden leveys on korkeintaan 48/50 mm (2”). Kestävän ja pitkäikäisen katkaisulaitteen osat on valmistettu muovista ja metallista. Siinä on terävä hiiliteräksestä valmistettu terä, joka katkaisee teipin siististi ja nopeasti. Käsikäyttöinen Scotch®-teipin katkaisulaite on välttämätön työväline aina, kun tuotteita käsitellään, uudelleenpakataan tai valmistellaan jakelua varten. Kuluttajahyödykkeet, elektroniikka, elintarvikkeet, yleiset teollisuustuotteet, lääketeollisuuden tuotteet, toimistotarvikkeet, huolto- ja kunnossapitotyöt, paperi- ja painotuotteet, varastot, tehtaat, verkkokauppojen lähetykset ja vähittäismyynnin jakelupisteet ovat joitakin esimerkkejä näiden työvälineiden käyttösovelluksista. Pakettien sulkemisen lisäksi teipinkatkaisulaitteet ovat hyödyllisiä myös yleisissä tavaroiden yhdistämis-, vahvistamis-, ja niputtamistehtävissä. Erilaisia käsikäyttöisiä teipinkatkaisulaitteita löytyy lähes kaikenlaisiin tuotannon vaatimuksiin.
H150LN
0002120039518
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00