Sedus Se:motion Net työtuoli | E. Kylmälä Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Sedus Se:motion Net työtuoli

Sedus Se:motion net -työtuoli tuo rentoutta ja mukavuutta istumiseen. Spontaaniin ja joustavaan työskentelyyn suunniteltu työtuoli sopii erityisesti kotitoimistoon ja start-up- sekä co-working työympäristöön.

552,42 € Veroton

552,42 € Veroton

Sedus Se:motion net -työtuoli tuo rentoutta ja mukavuutta istumiseen. Spontaaniin ja joustavaan työskentelyyn suunniteltu työtuoli edustaa palkittua saksalaista huippumuotoilua. Tuolissa on dynaamista keveyttä ja se tukee ryhtiä ja parempaa istumista. Se on suunniteltu erityisesti kotitoimistoon ja start-up- sekä co-working työympäristöön.

Työtuoli yhdistää 23 asteen avauskulman avulla vapaan liikkuvuuden osaksi muutoin usein staattista istumatyötä. Seduksen luoma uniikki kinemaattinen liikekonsepti tuo tuoliin parasta istuinmukavuutta.

Tuolin rungon muotoilu on tarkkaan hiottu ja suunniteltu. Tuolissa on tyylikäs hengittävä verkkoselkänoja. Parempaa istuinmukavuutta tuo helpposäätöisyys, korkeussäädettävät käsinojat sekä lannerankaa tukeva selkänoja. Tuolin harmonisen kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs verhoilu. Tuoli valmistetaan Saksassa. Tuotteen mukana on kokoamisohje.

Iconic Awards 2021, Innovative Interior voittaja

Säätömahdollisuudet

     o      Istuimen korkeuden säätö

     o      Ristiseläntuen säätö

Leveys 68 cm

Syvyys 68 cm

Korkeus 96,5 - 107 cm

Istuinkorkeus 42 - 52,5 cm

Istuimen verhoilu Gabriel Cura, 60110 harmaa

Selkänojan verhoilu Verkkoselkänoja

Halkaisija 80 cm

Ominaisuudet Käsinojien korkeuden säätö

31SEDUMONVH